مرکز فروش گندم عمده ای در گنبد

مرکز فروش گندم عمده ای در گنبد و سایر شهر های کشورمان دایر شده است. گندم یکی از پرمصرف ترین ماده غذایی در کشورمان محسوب می شود و جزو پر فروش ترین ها می باشد، گندم با کیفیت های متفاوت و قیمت های متنوع روانه بازار های داخلی و خارجی می شود. 

مرکز فروش گندم عمده ای در گنبد

کیفیت بالای گندم به چه عواملی بستگی دارد؟

کیفیت بالای گندم به چه عواملی بستگی دارد؟عوامل مختلفی بر کیفیت گندم های منطقه اثر می گذارند که عبارت اند: جنس بذر آن، خاک منطقه ای که گندم در آن کشت شده، میزان آبیاری و‌بارندگی و … 

گندم یکی از رایج ترین دانه های غلات در جهان است. از نوعی بذز حاصل می شود که در انواع بیشماری در سراسر جهان رشد می کند. گندم نان یا گندم معمولی گونه اصلی است.  چندین گونه دیگر که از نزدیک با هم مرتبط هستند عبارتند از: گندم دوروم ، املایی ، امپر ، گندم سیاه و گندم خراسان.

 آرد سفید و گندم سبوس دار عناصر کلیدی در محصولات پخته شده مانند نان است. سایر غذاهای مبتنی بر گندم شامل ماکارونی، نودل، سمولینا ، بلغور و کوسکوس هستند. گندم بسیار بحث برانگیز است زیرا حاوی پروتئینی به نام گلوتن است که می تواند یک واکنش ایمنی مضر را در افراد مستعد ایجاد کند. با این حال ، برای افرادی که آن را تحمل می کنند ، گندم سبوس دار می تواند منبع غنی از آنتی اکسیدان ها ، ویتامین ها ، مواد معدنی و فیبر باشد.

 

 گندم عمدتاً از کربوهیدرات تشکیل شده اما دارای پروتئین متوسطی است. در اینجا حقایق تغذیه ای برای 3.5 اونس (100 گرم) آرد گندم سبوس دار (1 منبع معتبر) آورده شده است:

 کالری: 340

 آب: 11٪

 پروتئین: 13.2 گرم

 کربوهیدرات: 72 گرم

 شکر: 0.4 گرم

 فیبر: 10.7 گرم

 چربی: 2.5 گرم

 مانند همه دانه های غلات ، گندم عمدتا از کربوهیدرات تشکیل شده است. نشاسته کربوهیدرات غالب در پادشاهی گیاه است که بیش از 90٪ از کل محتوای کربوهیدرات موجود در گندم را تشکیل می دهد. اثرات سلامتی نشاسته عمدتاً به هضم آن بستگی دارد ، که این امر تأثیر آن بر میزان قند خون را تعیین می کند. هضم زیاد ممکن است بعد از وعده غذایی باعث ایجاد سنبله ناسالم در قند خون شود و اثرات مضر برای سلامتی بخصوص برای مبتلایان به دیابت به همراه داشته باشد.

فرق گندم در شمال و جنوب

فرق گندم در شمال و جنوبگندم شمال و جنوب از نظر ظاهری و کیفیت مقداری باهم تفاوت دارند. از این گذشته ، گندم حاوی مقادیر کمی از الیاف محلول یا فروکتان است که ممکن است باعث ایجاد علائم گوارشی در مبتلایان به سندرم روده تحریک پذیر (IBS) شود. با این حال ، به طور کلی ، سبوس گندم ممکن است اثرات مفیدی بر سلامت روده داشته باشد.

 

 پروتئین ها 7-22٪ از وزن خشک گندم را تشکیل می دهند. گلوتن خانواده بزرگی از پروتئین ها ، تا 80٪ از کل پروتئین را تشکیل می دهند.  این مسئول خاصیت خاصیت ارتجاعی و چسبندگی خمیر گندم است ، خواصی که باعث می شود در تهیه نان بسیار مفید باشد. گلوتن گندم در افراد مبتلا به عدم تحمل گلوتن می تواند اثرات سلامتی منفی داشته باشد. SUMMARY کربوهیدرات ماده اصلی تغذیه ای گندم است.  با این وجود ، این دانه مقادیر قابل توجهی فیبر دارد که ممکن است به هضم شما کمک کند.  پروتئین آن بیشتر به شکل گلوتن می آید.

صادرات گندم به کشور های اروپایی

صادرات گندم به کشور های اروپاییگندم های تولید شده در کشورمان بسیار مرغوب و باکیفیت بوده و به سایر کشور های اروپایی صادر می شوند. صادرات گندم به کشور های همسایه سود خوبی برای شرکت های تولیدی و تاجران خواهد داشت. 

 گندم کامل منبع خوبی از چندین ویتامین و مواد معدنی است. همانند اکثر غلات غلات ، مقدار مواد معدنی بستگی به خاک در آن دارد. سلنیوم  این عنصر ردیابی عملکردهای اساسی مختلفی در بدن شما دارد.  میزان سلنیوم گندم به خاک بستگی دارد – و در بعضی از مناطق از جمله چین بسیار کم است (11 منبع معتبر ، 12).

 منگنز  منگنز موجود در مقادیر زیاد در غلات سبوس دار ، حبوبات ، میوه و سبزیجات به دلیل دارا بودن اسید فیتریک آن از گندم سبوس دار به مقدار کم جذب می شود. فسفر  این ماده معدنی رژیم غذایی نقش اساسی در حفظ و رشد بافتهای بدن دارد.

 مس.  یک عنصر اساسی برای اثبات ، مس در رژیم های غربی اغلب کم است.  کمبود ممکن است اثرات سوء بر سلامت قلب داشته باشد. فولات  یکی از ویتامین های B ، فولات به اسید فولیک یا ویتامین B9 نیز معروف است.  این امر در دوران بارداری از اهمیت ویژه ای برخوردار است (منبع اطمینان 15).

 برخی از مغذی ترین بخش های دانه – سبوس و جوانه – از گندم سفید موجود نیستند زیرا در طی فرآیند فرز و پالایش از بین می روند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما