جو نوعی گیاه است با عمر یکساله که ارتفاع نسبتا بالایی دارد و برخی مواقع تا 1 متر می رسد.این گیاه علفی دارای برگ های متناوب، باریک و دراز به رنگ سبز تیره می باشند.جو قدمتی ۲ هزار ساله دارد.قیمت جو ایرانی وابسته به کیفیت و نوع آن متفاوت است.
خرید جو وارداتی در بازار ایران
در برخی از سال های گذشته در تولید گندم و جو توانستیم خودکفا شویم اما در برخی از سال ها درصد کمی نیاز به واردات داشتیم . خرید جو وارداتی در بازار ایران از استقبال خوبی برخوردار است که البته به درجه کیفیت و قیمت فروش آن نیز وابسته است .
جو های خوراکی به دودسته تقسیم می شود جو ساده و جو دو سر که هر دو قابل کشت در بیشتر نقاط جهان هستند که این گیاه به گونه ای است که هم مورد استفاده چارپایان و احشام است و هم مورد استفاده انسان است.
هر دو جو دارای خاصیت های بسیاری هستند ولی تفاوت های بسیار دارند از ارزش غذایی تا روش کاشت و طریقه مورد استفاده آن متفاوت است.
جو دوسر معمولا در ایالات متحده آمریکا کشت میشود که برای تولید آبجو و همچنین مصرف چارپایان استفاده میشود.
جو دوسر مواد مغذی و معدنی بسیاری دارد که بیشتر در وعده صبحانه توصیه می شود اما نمی توان از مواد مغذی سرشار جو گذشت بطوری که مواد پروتئینی موجود در جو ساده دو برابر جو دوسر است و همچنین جو فیبر قابل توجهی دارد که جو دو سر کمتر دارد.
هر دو این مواد مغذی برای جلوگیری از بروز بیماری های مختلف موثر است از جمله: آسم، فشار خون، آرتروز، ورم مفاصل، دیابت، مشکلات پوستی، کم خونی، چاقی، بیماریهای قلبی.
عامل وجود چنین خاصیتی در جو بخاطر وجود ۸ نوع آمینو اسید ضروری بدن ماست که جو خوراکی در خود جا داده است که متاسفانه بسیاری از مردم از وجود این خاصیت ها اطلاع ندارند و امروزه گرایش مردم بیشتر به غذا های فست فودی است که نمی توانند اینگونه مواد مغذی داشته باشند.
خریدار جو خوراکی درجه یک
جو خوراکی را براساس کیفیت آن به چند قسمت تقسیم می کنند و بصورت جو خوراکی درجه یک و دو و .. بفروش میرسانند.
بطور کلی تولید جو خوراکی وابسته به سرعت جوانه زدن و تغییر رنگ دانه های جو دارد که سالانه متفاوت است. عامل اصلی پر فروش بودن جو خوراکی به قیمت فروش و درجه کیفی محصول جو وابسته است .
همانطور که گفتیم جو ساده خود به چند دسته تقسیم می شود :
1.جو پاییزه:منظور جویی که در فصل پاییز کشت می کنند.
2.جو بهاره: این جو که کشت آن در فصل بهار است و حساس به سرما است.
3. جو واسط : جویی که در هر دو فصل قابل کشت است و مورد استفاده قرار می گیرد.
نکته دیگر اینکه یکی از عوامل مهم در کیفیت جو آفت زدگی آن است که هر چقدر جو خوراکی ما آفت کمی داشته باشد مرغوب تر است.
نمایندگی فروش عمده جو خوراکی در خارج
جو خوراکی چون عضوی از خانواده غلات است و سرشار از مواد مغذی است همیشه میتوان از طریق بازار غلات و در خارج از کشور از طریق نمایندگی فروش جو خوراکی و همچنین به راحتی از طریق سایت های معتبر و فروشگاه های آنلاین بصورت غیر حضوری و اینترنتی تهیه کرد. که این محصول بیشتر به صورت فله ای و عمده بفروش می رسد و به علت ارزان بودن آن میتوان حجم بالایی از آنرا تهیه کرد و مورد استفاده قرار داد چرا که بیشتر غذا های ما از جو خوراکی تهیه می شود.
کاشت گندم و جو در کشور با توجه به کم آبی زمین های کشاورزی و بروز خشکسالی در برخی نواحی کشور بیشتر شده زیرا کشاورزان به جای محصولات دیگر گندم و جو را که محصولی است که به مقدار کمی آب نیاز دارد جایگزین کرده اند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.